12/03/12 22:28
(http://www.klassa.bg/)

Славена Вътова Мис България 2006 продава сладолед на откриването на първия сладоледен салон на SoleMare в България

От 1 декември 2012г. феновете на премиум сладоледа и сладките изтънчени изкушения имат нова любима топ локация. Паралелно с откриването на най-новия шопинг център в столицата Bulgaria Mall, отвори врати и първия сладоледен салон на популярния италиански бранд SoleMare. Специално за старта на първия обект на сладоледената къща в България, Славена Вътова /Мис България 2006/ влезе в ролята на продавач, като не пропусна да опита част от премиум продуктите на SoleMare. На специално организираното събитие присъстваха също топ моделите на модна агенция Визаж - Деница Стоянова и Зорница Стойчева, както и редица представители на светския и бизнес елит.

Първият търговски обект на SoleMare Италия е разположен на повече от 200 кв.м. в Bulgaria Mall, като разполага с просторна тераса с уникална гледка към Витоша. Италианския премиум бранд има над 150 годишна история в производството на сладоледени продукти с търговски обекти в над 20 европейски страни. В менюто на сладоледена къща фигурират над 150 изкушения – сладоледи, сладкиши, шоколади и напитки, произведени от специално селектирани суровини и материали. В рамките на 2013 компанията планира отварянето на още един търговски обект на територията на София, както и разширение на веригата в провинцията.

„Пътувала съм в цял свят покрай кариерата ми на модел. Като един истински ценител на хубавия сладолед съм имала възможността да хапвам сладолед в почти всяко кътче на света. Един от най-любимите ми обаче си остава италианския SoleMare, който при всяко мое пътуване до Италия не пропусках. Много съм щастлива от факта, че вече ще мога да си го купувам и от София, от много време си мечтаех за това.” ,споделя Славена Вътова /Мис България 2006/

SoleMare се намира в София, Bulgaria Mall, ет. 3 food court

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване