12/04/12 11:41
(http://radiomilena.com/)

Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измами

ff7684dec5aebed87940691527ebaa8c Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиЦончо Колев е номиниран за ръководител на предизборен щаб на политическа партия „Свободен народ“. Щабът ще съсредоточи усилията си в борбата с изборните измами, купуването на гласове и контролираният вот. Самият Цончо Колев заяви: „Въпреки, че работя повече от двадесет години в САЩ и имам там много успешен бизнес, реших да остана в България, за да се противопоставя на едноличното управление на Бойко Борисов и на мутренско-милиционерските му изборни похвати“, предаде агенция КРОСС.

Решението си да се съгласи да сътрудничи с политическа партия, Цончо Колев мотивира с уважението си към ангажираността на свободните социалдемократи от „Свободен народ“ с каузата на малките и средните предприятия. Според него, „Свободен народ“ е първата политическа партия в България, която открито се е противопоставила на разрушителната роля, която играят в българската икономика търговските банки и техните подставени лица в изпълнителната власт.

Цончо Колев е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. От повече от двадесет години работи в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления.

Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts (MMA). Основател е на стила Real Catch в ММА. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Бил е неколкократен шампион на България по джудо и треньор на младежките национални отбори.

От единадесет години е кондиционен треньор на Бернар Хопкинс – световен шампион по бокс в полутежка категория, известен като „Екзекуторът“. Работил е и с друг световен шампион – Глен Джонсън, както и с още именити състезатели в САЩ.

 Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измами

bookmark Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиsvejo Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиgoogle Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиdelicious Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиstumbleupon Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиfacebook Антитерорист оглави щаба на „Свободен народ” за борба с изборните измамиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване