12/04/12 14:15
(http://www.klassa.bg/)

Готвят пълна промяна на Путин, според Кремъл това е измислица

Готвят пълна промяна на имиджа на Путин. От „мачо“ ще го превърнат в „мъдър патриарх“. Това разкри в.“Независимая газета“, като се позова на доклад, изготвен за един от губернаторите. Целта била да се вдигне рейтинга на президента. От Кремъл реагираха светкавично на новината. „Това са измислици, не знам от къде се появиха“, каза прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.
Според „Независимая газета“ оставката на министъра на отбраната Анатолий Сердюков също била част от плана за спасяване рейтинга на Путин.
Ръководителят на Центъра за изучаване на елита към Института по социология при РАН Олга Криштановская сподели наскоро пред в.“Комерсант“, че се наблюдава в обществото „умора от Путин“. Не е ясно как смяната на имиджа му ще преодолее това усещане.
По повод твърдението на „Независимия газета“, Песков коментира отново и медийните информации за влошаване на здравето на президента. Той каза, че му е омръзнало да обяснява, че това са спекулации.
В началото на ноември се разпространиха слухове, че Путин има остри болки в гърба и може да бъде опериран. Песков ги отрече, но призна, че президентът е преживял спортна травма.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване