12/04/12 23:31
(http://www.klassa.bg/)

„Дейли мейл”: Британски депутат предупреждава, че български и румънски имигранти ще залеят британските селски райони

 Британските селски райони са заплашени от вълни от румънски и български имигранти. За това бяха предупредени британските депутати от своя колега, консерватора Филип Холобоун. Според него след премахването на ограниченията ще има приток от източноевропейци, за които ще трябва да бъдат построени домове. Това ще означава строителство на жилищни сгради в запазените зелени райони на Великобритания. Холобоун разкритикува министерството на вътрешните работи за това, че не може да посочи точно колко имигранти се смята, че ще се насочат към Великобритания, пише вестник „Дейли мейл”.
Гражданите на Румъния и България ще могат да работят свободно във Великобритания след изтичането на временните ограничения на 31 декември. 
„Селските райони ще бъдат застроени, за да се настанят милионите новопристигнали от ЕС. Това е нещо, над което изглежда, че имаме много малък контрол”, посочи британският депутат. 




focus-news.net
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване