12/04/12 16:01
(http://www.klassa.bg/)

Карла Бруни: Саркози не е любовта на живота ми!

Всички знаем, че 44-годишната Карла Бруни Саркози е смятана за една от най-красивите жени в света. През годините е водила бурен живот и е имала многобройни любовници, включително и Мик Джагър, Ерик Клептън, Венсан Перес и много други.

Днес тя е съпруга на 57-годишнят Никола Саркози, с когото се запознават през есента на 2007 г., а през ноември миналата година, докато той беше все още в Елисейския дворец, получиха и първото си дете - дъщеря им Джули!

Въпреки че в обществото се държат като неразделни, Карла казва, че бившият президент на Франция не е любовта на живота й.

"Смятам, че ми е верен, както и аз на него. Но със сигурност не бих казала, че той е любовта на живота ми. Не ми харесва този термин. В този момент човекът на живота могат да бъдат само баща ми и брат ми.

Но във всеки случай, Никола е човекът, за когото се омъжих", заяви Карла в интервю за "Вог" и добавя: "Интимността е ключът към всички добри отношения. Дори когато само ядете и спите с някого, това е достатъчно. Когато се омъжих за президента, хората ме осъждаха. Аз никого не мога да осъждам предварително. Мога само да искам или не", разказала Карла Бруни Саркози.
Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване