12/04/12 13:54
(http://www.hsnovini.com/)

Със Стамболово ОИЦ-Хасково приключи информационните срещи за тази година

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ПРИКЛЮЧИ ЧЕТВЪРТИЯ ЦИКЪЛ  ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА ОТ ОБЛАСТ ХАСКОВО

На 4 декември 2012 г., Областен информационен център – Хасково (ОИЦ) проведе последната информационна среща от четвъртия цикъл с представители на бизнеса  в община Стамболово. Представени бяха отворени схеми по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”  и ОП „Развитие на човешките ресурси”. Основен интерес предизвикаха схемите „На път“ и „Енергийна ефективност и зелена икономика”, с договарящи органи Агенция по заетостта и Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” при Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. Участниците в срещата бяха запознати и с отворените  процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Първа работа“  и „Ново начало – от образование към заетост”.

ОИЦ – Хасково е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Центърът е създаден по проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково” по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001.

 

Момент от срещата

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване