12/04/12 16:37
(http://www.klassa.bg/)

Шаран и бюджет за Никулден

Предвидили сме в сряда и четвъртък бюджетът за следващата година да бъде гласуван в пленарна зала. Това съобщи пред БНР шефът на Комисията по бюджет и финанси в НС Менда Стоянова. Народното събрание ще приеме трите бюджета. Ще започнем с бюджета на ДОТО, след това ще продължим с бюджета на здравната каса и накрая – с държавния бюджет. Идеята е на Никулден да имаме приет Бюджет 2013, добави Стоянова.

Има доста предложения между първо второ четене и от опозиция, и от управляващ. Голямата част от тях не са приети, така че очаквам да има дебати и да бъде интересно, коментира шефът на бюджетната комисия.

Тя бе категорична, че всички българи, като данъкоплатци, трябва да са доволни от бюджета за следващата година – „за това, че продължаваме да имаме една стабилна данъчна система, с възможно най-ниско облагане на доходите; има една стабилна фискална система, която дава възможно човек да прави перспективи за бизнеса си”, каза още тя и допълни, че друга част от хората, които основно получават парите си чрез преразпределението на бюджета, ще бъде обаче недоволна от него.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване