12/06/12 15:29
(http://www.klassa.bg/)

Терористите от Сарафово изработили фалшивите си документи у нас

Атентаторът на летището в Бургас и неговите помощници са влезли в България със своята истинска самоличност, каза пред журналисти в Царево премиерът Бойко Борисов. Той уточни, че атентаторът и помощниците му са фалшифицирали документите си в нашата страна. България те са посещавали няколко пъти. Наемали са апартаменти, хотели и коли с фалшивите документи, а с истинските са напускали границата ни. След разкриване самоличността на атентатора, ще може да се каже цялата схема за атентата на бургаското летище, заяви премиерът.
До момента знаем кои лица, свързани с атентата са идвали в България. Знаем къде са пребивавали, знаем с кого са свързани и знаем връзките им с този, който се е самоубил. За да се изнесе допълнителна информация, трябва да се установи самоличността на взривилия се, обясни премиерът Борисов.
При атентата през юли загинаха петима израелци и българският шофьор, 32-ма израелски граждани бяха ранени. Израелски и американски разузнавачи приписват на „Хизбулла" и Иран самоубийствения атентат в Бургас.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване