12/07/12 16:57
(http://www.klassa.bg/)

Възпоменателни кукли Барби по подобие на Лиз Тейлър

Бихме могли да си представим какво би казала Елизабет Тейлър за опита на Линдзи Лоън да влезе в образа й в биографичната лента „Лиз и Дик”, чиято премиера бе на 20-ти ноември в Бевърли Хилс. Но знаем със сигурност, че холивудската легенда би одобрила двата последни модела възпоменателни кукли Барби, пуснати неотдавна от компанията Mattel. Всъщност, лицата на куклите са били разгледани и одобрени от Елизабет Тейлър десет години преди смъртта й през 2011-а, когато дала съгласието си за направата на кукли Барби по нейно подобие, писа www.dailymail.co.uk.
Единият модел се нарича „Бели диаманти” (White Diamonds) и носи името на най-продавания парфюм на кино иконата. Върху бляскавата бяла рокля на куклата, която се продава за 125 щ. долара, е закачена червена сатенена панделка, символизираща благотворителната дейност на актрисата в помощ на хората с ХИВ/СПИН. Другият модел, който се продава за 150 щ. долара, показва една по-строга Лиз Тейлър, със съвсем същия виолетов нюанс на очите, облечена в черна сатенена рокля, с официални черни ръкавици до лакътя, обувки с висок ток, бижута от изкуствени диаманти, черни слънчеви очила и мини шишенце с парфюм. На нейната рокля също има червена сатенена панделка, представляваща отдадеността на актрисата на борбата с ХИВ и СПИН. Двата модела са четвърти и пети поред от серията Елизабет Тейлър Барби, като първите три са пуснати заедно през 2000 година.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване