12/07/12 22:06
(http://www.klassa.bg/)

„Добро утро с БНТ2” всяка сутрин от софийските улици

На 10 декември сутрешният блок „Добро утро с БНТ2” започва с нов риалити формат - „Виж София с репортерите на БНТ2”. Водещи и репортери са Ивета Шилигарова и Борислава Николова. Всяка делнична сутрин точно в 7 една от тях ще тръгва по софийски маршрут с градския транспорт, с такси или с личен автомобил, за да покаже на столичани през какви изпитания ще премине. Двете водещи ще проверяват колко редовен е градският транспорт, ще дават съвети как да се избягват задръстването, ще засекат за колко време може да се изрине автомобил от снега. Ще отидат за минерална вода до Княжево, ще измерят разстоянието от ледената пързалка на „Ариана” до лифта в „Симеоново”. Всяка сутрин ще откриват интересни улици и места в софийския пейзаж. С репортерите на БНТ2 зрителите ще открият улица „Баница” и ще се пренесат на улица „Три уши”.
Всяка делнична сутрин ще получават и актуална информация за пътната обстановка, интензивността на движението, текущи ремонти на електрозахранване и водоснабдяване, прогноза за времето, валутни курсове и културните събития от деня.

"Добро утро с БНТ2" излъчва на живо с десет уеб камери, поставени на ключови места в София. Картината от уеб камерите е допълвана от подробни, актуални към момента на показването, карти и таблици с натовареността на други ключови кръстовища и улици в столицата.

Всеки един от зрителите може да стане част от сутрешния блок на БНТ2 и да участва в предаването, като подаде сигнал за аварии, извънредни ремонти или проблеми на пътя на телефон 02/ 814 24 74. На електронната поща на предаването - utro_bnt2@bnt.bg - ще се приемат и предложения за предстоящи маршрути на водещите.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване