12/07/12 13:01
(http://radiomilena.com/)

Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

03 1024x768 Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

В навечерието на Никулден във Фестивален – конгресен център се проведе за втора поредна година „Кулинарна изложба Варна – 2012”, организирано от Община Варна и Варненска туристическа камара.

В кулинарното състезание участваха 11 отбора на хотелски комплекси, елитни ресторанти от региона, Кулинарна Академия HRC гр. Добрич, колежи по туризъм и професионални гимназии по туризъм от гр. Варна и гр. Поморие.

На изложбата бяха представени ястия изцяло направени от морски деликатеси. Впечатление правиха десертите, които също бяха на рибна основа.

Младите готвачи от гр. Поморие Симона Стоянова, Венцислав Бинчев и Хатче Хюсейн спечелиха симпатиите на всички гости на мероприятието с младостта си и големия хъс за работа. Журито им отреди престижното Трето място за бонбони от чернокоп със сладко от зелени домати, сотирано аспержи, върху аспик от морски дарове в категорията „Предястие”.

Участието на учениците се осъществи с подкрепата на Община Поморие в лицето на кмета Иван Алексиев, който осигури транспорт и Фирма „Захаро“ ЕООД, които винаги са оказвали професионална подкрепа на гимназията, съобщиха от училището.

Непосредствено след завръщането учениците, лично му благодариха и споделиха впечатленията си от съревнованието с професионалистите в кулинарията и  радостта си от спечелената награда.

01 1024x768 Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

02 1024x768 Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

 Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

bookmark Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Помориеsvejo Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Помориеgoogle Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Помориеdelicious Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Помориеstumbleupon Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. Помориеfacebook Успех на поморийски възпитаници от гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр. ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване