12/09/12 11:59
(http://radiomilena.com/)

Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространства

В Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения предстои обсъждане на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България, касаещи разширението и модернизацията на пристанищата в Република България.
Във връзка с това ще се проведе обществена дискусия с участието на представители на морските общини, народни представители, представители на изпълнителната власт, неправителствени организации и представители на медиите.
Дискусията ще се проведе на 10.12.2012 г. в  град Бургас от 10.30 часа в хотел България, зала «Компас».

 Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространства

bookmark Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваsvejo Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваgoogle Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваdelicious Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваstumbleupon Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваfacebook Обсъждат законопроекти за изменение и допълнение на Закона за морските пространстваСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване