12/10/12 10:08
(http://www.klassa.bg/)

Сняг вали в 8 области, Фандъкова обеща столица без поледици

Сняг вали в 8 области. Републиканските пътища обаче са проходими при зимни условия, настилките са мокри, на места заснежени.

Проблемните участъци са почистени и обработени, съобщиха от Агенция пътна инфраструктура. Златишкият, Върбишкият и Дюлинският проход са затворени. През Шипка, Петрохан, Вратник и Твърдишкия проход е забранено движението на автомобили над 10 тона, а през Айтоския - над 20 тона.

В София няма проблеми с движението на масовия градски транспорт. Столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че трасетата са обработени два пъти срещу заледяване.

"В момента има дежурства над 40 машини, които са в движение и още над 150 в готовност, така че да можем да осигурим трафика рано сутринта. От 5 часа градският транспорт се движи нормално. Не е имало проблеми в ранните часове, включително и в по-рисковите места. В момента се обработват спирките и подлезите", каза още кметът пред БНР.
















btvnews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване