12/11/12 10:21
(http://www.klassa.bg/)

ИАНМСП и БенчМарк организират специализиран семинар в София за българските МСП

На 12 декември 2012 г. (сряда) от 10:00 ч. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и ДЗЗД „БенчМарк - БИФ" организират секторен специализиран семинар в София за представители на МСП от сектор Производство на каучук и пластмаси. Място на провеждане: хотел „Централ Форум", конферентна зала № 2.

По време на семинара българските производители от сектора ще се информират по теми, свързани с намирането на външни пазари за своите продукти. Ще се дискутират нормативната уредба при осъществяване на износ, подготовка и технология за водене на преговори, участие в международни панаири и изложби. Участието е безплатно. На всеки участник ще бъде издаден сертификат.

Учебните програми и регистрационните форми са публикувани на интернет-страниците на ДЗЗД „БенчМарк - БИФ" www.benchmark.bg (рубрика „Финансово консултиране", подрубрика „Обучения/семинари") и ИАНМСП www.sme.government.bg (рубрики „Актуално" и „Обучения").

Желаещите да участват в семинарите следва да попълнят регистрационната форма, публикувана на горепосочените интернет страници.

Специализираните семинари се провеждат по Проект №BG161РО003 - 4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия", по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 - 2013 г.















CROSS Agency Ltd.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване