12/11/12 10:59
(http://www.hsnovini.com/)

Станишев: ГЕРБ се гаври с хората – готвят фалшификации на изборите

Лидерът на БСП бе в Хасково за 120-годишнината на местната структура

Липсата на коледни буноси за пенсионерите е поредната гавра на ГЕРБ. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който бе в областния град по повод 120 години от създаването на местната партийна структура.

Бюджетните баланси, според лидерът на БСП се докарват за сметка и на гърба на хората. Той подчерта, че над 30 социални придобивки за тях са отнети. Станишев определи резултатите от управлението на ГЕРБ с две думи –  бедност и безработица. Той добави, че ГЕРБ готвят фалшификации на изборите с промените на изборния кодекс. „Партиите да нямат право да получават копие от протоколите на секционните комисии и рязко да се ограничи достъпа на наблюдаващите в секционните комисии”, допълни той. По думите му ГЕРБ имат и други две стратегии за изборите.

„Те ще работят с натиск, всявайки страх, рекет, купуване на гражданите, за  да постигнат по-голям от реалния резултат за себе си. Занимават се и с политическо инженерство, за да разпилеят гласовете на тези, които не харесват ГЕРБ”, коментира Станишев.

За изборите БСП не е поела ангажимент към никоя партия. Станишев коментира и ниския вот на БСП – Хасково на последните избори като незадоволителен и допълни, че предстоят разговори с всички ръководители на структури в страната, за да се обсъдят възможностите за следващия вот.

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия „Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване