12/11/12 07:25
(http://www.klassa.bg/)

Фулъм се измъчи с Нюкасъл, Бербатов без късмет

Отборът на Фулъм победи тима на Нюкасъл с 2:1 в последният мач от 16-ия кръг на Премиър лийг. 

Първото попадението падна в 19-ата минута, след като Стийв Сидуел прати коженото кълбо във вратата на "свраките".

Той получи топката от Уго Родайега.

Веднага след това българинът Димитър Бербатов се опита да покачи резултата на 2:0, но след като излезе сам пред вратаря на противника, той стреля в тялото му...

В 29-ата минута Бербатов отново атакува мрежата на Нюкасъл, но ударът му отново бе отбит от голлинията.

Гостите също имаха възможност да изравнят резутата, но така и не се възползваха от своя шанс.

До края на първото полувреме нови попадение не бяха отбелязани и двата тима се оттеглиха в почивка при резултат 1:0 за Фулъм.

През първите минути на второто полувреме Бербатов пропусната нова възможност да се разпише във врататана гостите. Малко по късно, в 54-ата минута, Хатем Бен Арфа пък се възползва от своята възможност и изравни за Нюкасъл с феноменален гол - 1:1.

В 62-ата минута мениджърът на домакините извърши и първата си смяна. На мястото на Александър Каканиклич влезе Ашкан Дежага. Минута по-късно Родайега с глава изведе отново домакините напред след центриране на Дейвиън Дъф - 2:1.

После Демба Ба удари греда, но още преди това бе вдигнат флага за засада. 20 минути преди края Фабрицио Колочини се изяви като нападател и с блестящ удар от 20 метра нацели напречната греда.

Веднага след това Крул спаси удар на Родайега. В края Мартин Йол дръпна Бербатов по-назад в схемата си и Бербо заигра повече като типичен халф.

До последния съдийски сигнал "свраките" натиснаха здраво, но нямаха шанса да стигнат до изравнителен гол и затвърдиха слабата си форма като гост, като нямат победа навън и са с 4 ремита и 4 поражения.

След успеха си днес възпитаниците на Мартин Йол събраха актив от 20 точки, които носят и 13-о място в Премиър лийг. Кризата в Нюкасъл пък продължава с пълна сила и "джордитата" вече са 14-и със 17.













Sportni.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване