12/11/12 21:38
(http://www.klassa.bg/)

Футболен турнир ''Алчен за гол'' ще се проведе в столицата утре

Футболен турнир ''Алчен за гол'' ще се проведе в столицата с подкрепата на Столична община, съобщиха от пресцентъра на общината. На 12 декември, от 9.00 до 15.00 часа, на закрит терен, находящ се на булевард „Андрей Ляпчев” № 72 , със съдействието на Столична община, ще се проведе алтернативен футболен турнир „Алчен за гол”.
Играта е добре позната на любителите на аматьорския футбол, но досега не е била регламентирана, което е и основният аргумент на организаторите. Специфичните правила, определящи отбори от двама участници, игра на една врата с неутрален вратар и мачовете с продължителност 10 минути, правят „Алчен за гол” динамична, емоционално наситена и лесно достъпна за широк кръг желаещи игра.
Предстоящото издание е благотворителни и последно за годината. В него се предвижда да вземат участие 32 отбора, всеки от по 2 ученика - момичета и момчета 15-17 години, от столичните гимназии. Наградният фонд ще бъде под формата на предметни награди за училищата на отборите призьори, както и индивидуални за самите ученици.









Агенция "Фокус"












Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване