12/11/12 16:20
(http://www.hsnovini.com/)

Хасковлии украсиха блока си

Хасковлии украсиха входа на блока си

И тази година съседите от вход А на блок 82,  ул. “Св. св. Кирил и Методий” украсиха своята жилищна кооперация, в тон с празничната атмосфера. Идеята за начинанието дошла миналата зима, когато те решили заедно с украсата в собствените си апартаменти да направят по- цветно и общото стълбище.

“Когато преди 2 години пребоядисахме входа на блока, видяхме че сякаш още нещо липсва. Когато наближиха коледните празници украсихме домовете си и в този момент решихме, че трябва да направим нещо и за стълбището, за да ни е красиво и отвън. Така си купихме украса и играчки и ги поставихме в коридора”, заяви домоуправителя на входа Стефка Русева.

В работата са се включили всички съседи, сподели още домоуправителя. Тя допълни, че всички са задружни не само за украсата, а и за други начинания. Всеки от тях бил с различна професия и помагал в сферата, в която е компетентен.

Украсата буди интерес и у преминаващите. Малки деца, с родители и комшии се радват на цветния вход. С усмивка живущите в кооперацията споделят, че  коледната украса създава високо настроение у всички и дори по- лесно изкачват стълбите. С начинанието си те имат за цел и да дадат пример на своите съграждани да украсяват домовете си и по този начин цялостния облик на града.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Младен Желязков

Целият вход е украсен с гирлянди, елхи и Дядо Коледа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стефка Русева- домоуправител

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване