12/11/12 10:37
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: Нямам конфликт с Росен Плевнелиев

Нямам конфликт с Росен Плевнелиев, заяви пред журналисти вицепремиерът Цветан Цветанов по повод вчерашното си интервю в сутрешния блок на БТВ, където изрази мнение, че президентът изпълнява само протоколни функции. Той призова журналистите да не търсят конфликтите във всяко нещо нещо. По думите на вицепремиера, позицията му по темата е принципна, не конкретно насочена срещу Плевнелиев.

Цветанов посочи, че след като стана ясно, че ГЕРБ няма да подкрепи кандидатурата на Галя Гугушева за член на Конституционния съд, новата номинация ще бъде ясна след празниците, най-вероятно през януари 2013 г. По думите му, за поста трябва да бъде издигната обединяваща личност с прозрачно минало. Вицепремиерът е убеден, че в СДС има достатъчно професионалисти и експерти, подходящи за поста, но не пожела да назове имена. Той не изключи възможността и коалицията "РЗС и Марешки" да издигне своя кандидатура, като посочи, че е добре да има повече възможности за избор.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване