12/13/12 12:23
(http://radiomilena.com/)

БФС спира петъчните мачове заради „черното тото“

futbol БФС спира петъчните мачове заради черното тотоПролетният дял от шампионата в родната „А“ група ще стартира на 2 март догодина. Решението за това трябва да бъде взето от изпълкома идната седмица. Вариантът за „Б“ група, която е само от 14 отбора, е да започне като елитната, а другият – със седмица по-късно.

Поне два междинни кръга ще има в програма­та, за да може всичко да приключи на 30 май. След това Любослав Пенев ще заведе националите до Казахстан, предаде КРОСС.

Междувременно стана ясно, че футболният съюз се отказва от петъчните мачове заради залози. Анализите сочат, че именно тогава се слагат най-големите суми на футбол, което е предпоставка за корупция.
Наредено е програмата да бъде направена по такъв начин, че да няма мачове в този ден. Заради това пропадна и идеята Миньор Перник и Банско да изтеглят реванша си за купата.
Пролетният дял от шампионата в родната „А“ група ще стартира на 2 март догодина. Решението за това трябва да бъде взето от изпълкома идната седмица. Вариантът за „Б“ група, която е само от 14 отбора, е да започне като елитната, а другият – със седмица по-късно.
Поне два междинни кръга ще има в програма­та, за да може всичко да приключи на 30 май. След това Любослав Пенев ще заведе националите до Казахстан.

 БФС спира петъчните мачове заради черното тото

bookmark БФС спира петъчните мачове заради черното тотоsvejo БФС спира петъчните мачове заради черното тотоgoogle БФС спира петъчните мачове заради черното тотоdelicious БФС спира петъчните мачове заради черното тотоstumbleupon БФС спира петъчните мачове заради черното тотоfacebook БФС спира петъчните мачове заради черното тотоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване