12/13/12 16:09
(http://www.klassa.bg/)

Матей Казийски: Често си представям, че се връщам в националния отбор

Доста често си представям как се връщам в националния отбор, но за момента не го виждам като реален вариант. Чух се с Камило Плачи. Той ме попита дали искам да се включа в състава на националния отбор, но аз му казах, че при сегашната ситуация не желая такова нещо. Това заяви в четвъртък Матей Казийски, след учредяването на фондация "Приятели на волейбола".
Нищо не се е променило от лятото, съответно и моето мнение също. Остава ми надеждата и все още се надявам за в бъдеще. Не ми беше привично да гледам мачовете на националния отбор по телевизията. Изпитвах носталгия, но не спрях да им желая успех, каза още Казийски По повод инициативата и неговото участие в подобно сдружение звездата на българския волейбол каза: "Това са хора, които искат да правят добро за волейбола и спорта като цяло. Аз съм за подобни инициативи и няма как да не се включа. Винаги съм смятал, че българският волейбол на световно ниво и подобна помощ би дала много, и би допринесла за постигане на по-високи резултати. От никой нищо не се иска, само хората, които директно участват в учреждението ще събират средства помежду си или със своите контакти, след което ще ги разпределят по най-добрият начин с контрол и прозрачност. Ще обявя по-нататък с какви средства ще участвам. Би ми било странно, ако Данчо Лазаров пожелае да се включи в сдружението.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване