12/13/12 16:38
(http://www.klassa.bg/)

Медсестрата на Кейт е написала три писма, преди да се обеси

Британското следствие официално обяви, че медицинската сестра Жасинта Салдана, която бе излъгана от австралийски водещи, търсещи новина за състоянието на Кейт Мидълтън, е била намерена обесена и с характерни наранявания на китката, съобщи в. „Гардиън“. Сред вещите й са открити три писма, които се очаква да хвърлят светлина върху трагедията.
Миналият петък стана известно, че медицинската сестра е починала. Тялото й бе намерено от неин колега и от охраната на болницата, където тя живеела през седмицата, а само в почивните дни се прибирала при мъжа си и двете си деца на 14 и 17 години.
Следствието ще продължи до 26 март. Ще бъдат разпитани свидетели, близки и колеги на сестрата. Предварителната версия е, че тя се е самоубили, обвинявайки се, че е разгласила тайна за херцогинята. Ръководството на австралийското радио 2DayFM защити радиоводещите, твърдейки, че не са извършили нищо незаконно. 30-годишната Мел Грейг и 25-годишният Майкъл Кристиян дадоха сърцераздирателно интервю, в което се разкайват и искат прошка от близките на жертвата.
Те бяха позвънили в лондонската болница, представяйки се за кралица Елизабет Втора и принц Чарлз, с молба да узнаят как се чувства приетата там съпруга на принц Уилям. Жасинта вдигнала телефона и без да се усъмни, предала линията на дежурната сестра в отделението на Кейт, която разказала всичко.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване