12/13/12 11:52
(http://www.klassa.bg/)

Новият мюзикъл на Спайс Гърлс – пълен провал!

Безмилостни са британските критици към последната шумна изява на Спайс Гърлс – мюзикъла „Viva Forever!“, чиято премиера беше преди броени дни. Нито стотиците фенове, които крещяха като полудели, нито присъствието на целокупното семейство Бекъм на премиерата не бяха достатъчно силни аргументи за умилостивяване на критиците. Премиерата в театър Пикадили породи вълна от негодувания в пресата само 24 часа след събитието. Чарлс Спенсър коментира в 'The Telegraph': "Мюзикълът на Спайс Гърлс е ужасяваща грешка. Не правете грешка да го гледате“.Според 'The Times' представление е слабовато и мърляво. Най-неприятното е че певиците крещят, та не може да се разбере хубави ли са музикалните парчета, или не. Само Алексис Петридис от 'The Guardian' похвали Спайските и за идеята, и за реализацията.
Лоши - добри, Спайските винаги са в устата на хората. Все още певиците се надяват, че новият мюзикъл ще бъде оценен по достойнство от публиката и представленията ще минават на пълни салони.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване