12/13/12 18:33
(http://www.klassa.bg/)

Разкриха заговор за убийството на Бийбър

Полицията на САЩ разкри заговор за убиството на Джъстин Бийбър, съобщи РИА "Новости", като се позова на телевизионния канал Ей Би Си.

По данни на следствието организатор на заговора е 45-годишният Дана Мартин, излежаващ доживотна присъда за изнасилване и убийство в затвор в Ню Мексико.

Мартин, осъден през 2000 г., е обсебен от Бийбър и дори си е направил на крака татуировка с изображението на певеца. Полицията предполага, че престъпникът е искал да се прочуе чрез убийството на тийн идола.

Замисълът на Мартин се е отличавал с особената жестокост. Като изпълнител на убийството, престъпникът е избрал бившия си съкилийник Марк Стааке и неговия племенник Танър Руане. Стааке и Руане искали да сложат край на живота на Бийбър на 28 или 29 ноември в Ню Йорк, където певецът трябваше да изнесе концерт.

Преди това обаче килърите заминали за щата Върмонт, където Мартин им поръчал да извършат още 2 убийства. Там те са били задържани от полицията за нарушаване на правилата на движението по пътищата. По-късно са били освободени, но малко след това отново арестувани, след като е бил получен сигнал за готвещите се убийства.

В автомобила на двамата мъже са намерени градински ножици, което се разглежда като косвено доказателство за тяхната вина.



























Ей Би Си.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване