12/13/12 19:44
(http://www.klassa.bg/)

Румен Петков иска отчет за пътуванията на Плевнелиев

Депутатът от Коалиция за България Румен Петков поиска от държавния глава Росен Плевнелиев да му бъде предоставена пълна информация относно всички задгранични пътувания на президента и вицепрезидента на Република България от 23. 01. 2012 г. Петков е поставил въпроси до президента за посетени държави и градове, продължителност, състав и брой на членовете на делегациите, придружавали президента и вицепрезидента на България, принципа на подбора им, конкретно командировани секретари, съветници и други служители на Администрацията на президента – за всяко пътуване поотделно.

Петков пита още за средствата, изразходвани от държавния бюджет по пера (транспорт, командировъчни, подаръци и пр.) – за всяко пътуване поотделно, както и - цел, програма и конкретни резултати за всяко пътуване поотделно.

Според червения депутат голяма част от тези пътувания са без ясни и конкретни цели, приоритети и резултати, и ще чака анализ от страна на президентската администрация, който да даде яснота по зададените въпроси, и който депутатът ще сведе до хората и медиите веднага след получаването му.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване