12/13/12 16:50
(http://www.klassa.bg/)

СГС пусна Алексей Петров под домашен арест

Състав на Софийски градски съд измени мярката за неотклонение на Алексей Петров от задържане под стража в домашен арест в София. Съдът започна заседанието си с два часа по-късно от предвиденото заради сигнал за бомба.
На заседанието по делото срещу Алексей Петров и други обвиняеми бяха изслушани вещи лица по съдебно-медицинската експертиза във връзка със здравословното състояние на Петров. Според тях – здравословното състояние на подсъдимия е стабилно в резултат на проведено лечение в болницата в Банкя. Едно от вещите лица, Бойка Станева, заяви, че повече от месец в болницата в затвора в София не се провежда физикална терапия поради липса на персонал, а такава терапия е необходима за лечението на Петров. Според вещите лица условия за извършване на такова лечение има в болницата в Банкя. Според адвоката на Петров, Васил Василев, здравословното състояние на Алексей Петров е несъвместимо с мярката за неотклонение и има нужда от поддържащо лечение и ежедневно посещение при специалисти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване