12/14/12 10:19
(http://www.klassa.bg/)

Заплашват със смърт австралийските радиоводещи, подвели медицинската сестра в Лондон

Австралийските радиоводещи, чиято неуместна шега се свързва със самоубийството на една медицинска сестра в Лондон, са получили смъртни заплахи, съобщи АФП, като се позва на полицията в Сидни.
Един от водещите Майкъл Кристиян  е получил писмо, в което го предупреждават , че има подготвени куршуми с гравирано неговото име. Полицията е започнала разследване.
Според Ей Би Си служители в Southern Cross Austereo, компанията собственост на радио 2Day FM, също са получили заплахи за смърт през изминалата седмица.
Британският в. „Дейли телеграф” научи, че десетина служители на компанията временно са настанени в хотел , а няколко души от ръководството се движат с охрана.
Майкъл Кристиян и колежката му Мел Грейг не са се появявали в радиоефир, откакто бе съобщено, че медицинската сестра е намерена мъртва. Само в понеделник те дадоха ТВ интервю, в което през сълзи се разкаяха за подвеждащото телефонно обаждане в болницата, където бе настанена бременната Кейт Мидълтън. Тогава те се представиха за кралица Елизабет Втора и за принц Чарлз, за да получат информация за състояние на херцогинята.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване