12/15/12 10:49
(http://www.klassa.bg/)

Брад Пит и Анджелина Джоли избират сватбени пръстени!

Денят на сватбата между Брад Пит и Анджелина Джоли вероятно наближава! Според списание In Touch, един от стилистите на Джоли е избрал брачни халки за двойката от известната бижутерска къща „Нейл Лейн”.

Същевременно, запознат с живота на звездната двойка източник съобщи, че Анджелина Джоли е във война с майката на Брад Пит за това къде семейството да прекара Коледа. Актрисата явно не иска да прекарат празниците в Средния Запад със семейството на Брад - нещо, което майката на Брад - Джейн намира грубо и обидно. Но Анджи изобщо не я грижа. Те имат толкова противоположни мнения за всичко. Родителите на Брад са крайно десни и религиозни, а Анджи трябва да отхапе езика си, за да запази мира. Това е болезнена тема за майката на Брад от години. Тя обича да събира заедно всичките си внуци, но това рядко се случва и тя обвинява Анджи за това. „Посещенията в дома Пит не се нравят на Анджелина. Тя казва, че в нежеланието й да прекарат празниците със семейството на Брад няма нищо лично, но някои възприемат това като пренебрежително отношение от нейна страна”, твърди източникът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване