12/15/12 14:53
(http://www.klassa.bg/)

Не правете предложение за женитба през декември!

Не давайте годежен пръстен като подарък за Коледа. Не бъдете стиснати и не си мислете: „Така или иначе ще трябва да й купя годежен пръстен - може да мине и за коледен подарък и няма да е необходимо да й купувам нещо друго”, съветва сайтът www.askmen.com и изброява три причини, за да не подарите малката кадифена кутийка с годежен пръстен за Коледа или Нова година.

1. Диамантеният годежен пръстен не трябва да бъде резултат на принуда

Никога, ама никога не правете нещо, защото се чувствате притиснати да го направите! Не е нужно да купувате пръстен, само защото ви затрупват с реклами ви по телевизията, билбордовете, радиото, списанията, опитвайки се да ви внушат, че не сте никакъв мъж, ако не й купите точно сега този специален пръстен (който, между другото ще ви струва заплатата за два месеца). Те знаят, че приятелката ви гледа рекламите, а списанието на масата „случайно” е отворено точно на страницата с тези красиви пръстени. Купувате годежен пръстен на някого само, ако е любовта на живота ви, ако не можете да живеете без този някой. Да не говорим, че диамантите са безбожно скъпи.

2. Коледните годежи не са нищо повече от клише

Годежен пръстен за празниците е изтъркано клише. Бъдете по-оригинален. Ако тя наистина е любовта на живота ви, направете годежа изненада, вместо коледен подарък! Не си правете евтини сметки от сорта на „така или иначе трябва да й купя пръстен – така ще мога да мина с един подарък”. Опитайте се да мислите като нея. Тя е видяла рекламите, тя иска нещо специално. Изберете време, когато тя няма да го очаква и напрете момента запомнящ се. Не забравяйте, че не трябва да го комбинирате с друг подарък или друго събитие, така че рожденият й ден също не е подходящ за да поднесете годежен пръстен.

3. Изборът на подходящия момент е всичко (и нищо)

Повечето жени имат нещо като магическо число в главите си за това колко дълго ще чакат докато им отправят предложение за женитба. За някои това е година, за други - три години. В днешно време определено е добре да имате най-малко едногодишна връз преди дори да помислите за брак. Въпреки това, няма магическо число, което да определи дали искате да прекарате остатъка от живота си с някого. Ако за две години не се сдобиете с това чувство, вероятно тя не е вашата половинка. Само защото сте ходили две години не означава, че е време за годежен пръстен. Това е напълно погрешно причина! Направете си услуга и сложете край на връзката.
Ако тя е любовта на живота ви и сте заедно вече пет години и тя иска да се омъжи, но вие някак си нямате желание за това, трябва да си зададете въпроса защо. Всичко е наред, ако и тя чувства нещата по този начин. Но ако това положение не я удовлетворява, а вие все още чувствате, че точно тя е вашата половинка, явно са налице други проблеми и трябва да потърсите професионална помощ, за да ги разрешите.
Това не са съвети против годежа или брака като цяло, а против предложенията за женитба по погрешни причини – по принуда или под натиск. В такъв случай може да се окажете с документи за развод, а пръстенът да отиде в заложната къща. Направете си услуга и направете предложение за женитба, само ако тя е любовта на живота ви!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване