12/15/12 15:54
(http://radiomilena.com/)

Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявам

stanishev Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамСлед бойкота на парламентарното заседание от страна на опозицията във вчерашният ден, с което се провали разглеждането на промените в Изборния кодекс, днес в предаването на БНТ „Животът и други неща“ лидерът на БСП Сергей Станишев каза, че опозиционните партии ще сезират европейските институции за липсата на желания в управляващите да променят Закона за изборите, предаде КРОСС.

„Въпросът е принципен, тук не опира до интерес на една или друга партия, тук опира до интереса на хората да могат свободно да гласуват, без да бъдат плашени. Вие знаете много добре, че в момента има много голям страх в страната, голям натиск върху всеки, който е на различно мнение от ГЕРБ и гласовете им да се преброят почтено. Това е фундаментът на демокрацията в една нормална европейска страна“, заяви лидерът на социалистите.

„Всички европейски институции ще бъдат информирани за намеренията на управляващите да манипулират и фалшифицират изборите и няма какво да им се извиняваме“, каза още Сергей Станишев.

 Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявам

bookmark Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамsvejo Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамgoogle Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамdelicious Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамstumbleupon Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамfacebook Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявамСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване