12/15/12 15:08
(http://www.klassa.bg/)

„Фреш лоджик плюс” с първа награда за здраве и безопасност при работа

„Фреш лоджик плюс” бе отличена с първо място в категорията „Предприятия с персонал до 50 души” на Годишните национални награди по здраве и безопасност при работа. За трета поредна година Изпълнителната агенция „Главна инспекция по труда” раздаде годишните си награди, с които отличава добрите практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд.
„Приемаме наградата като заслужена оценка на усилията ни да осигурим на своите служители максимално безопасни и здравословни условия на труд”, коментира Иван Гавазов, оперативен директор във „Фреш Лоджик”.
Отличеното дружество работи по Програма за овладяване на риска, в която са инвестирани над 12 000 лв. за реконструкция на експедиционните отделения с въвеждане на автоматизирани системи за управление на производствените процеси. Ежегодно всички служители във фирмата преминават и през профилактични прегледи, осигурени им от работодателя наред с тези по Наредбата за задължителните предварителни и периодични медицински прегледи. Като особено свое постижение екипът приема извършването на оценка на риска с участието на работниците и специалистите от фирмата. Оценката обхваща работните процеси, оборудване, работните места, организацията на труда, сградите и помещенията, суровините, материалите и готовата продукция. Потенциалните опасности се идентифицират от самите работници чрез анкетни карти.
За „Фреш лоджик плюс”
Фирмата е на пазара от 2008 г. Бързо се утвърждава като предпочитан и рентабилен партньор в сферата на логистиката. Разполага с дистрибуционен център за складиране и собствен автопарк от над 20 буса, обслужващи столицата и прилежащите й региони. Осигурява складови площи под наем за съхранение под температурен режим от +15°C до -20°C, извършва дистрибуция и логистика на бързооборотни хранителни стоки, като има капацитет за съхранение на 2 400

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване