12/17/12 16:04
(http://www.klassa.bg/)

BEN WESTBEECH вдъхновен от любовта!

2013-та ще стартира подобаващо с музикално настроение, след като на 9-ти имаме удоволствието да посрещнем Бен Уестбийч на най-добрата лайв сцена. SOFIA LIVE CLUB и J&B отправят музикалното си предизвикателство към всички ценители на качествените ритми, а продуцентът от Великобритания ще представи най-доброто от своята палитра, както и новия си албум  There’s More To Life Than This.

Приятелството на J&B с всички хора, които умеят да се забавляват го превръща в №1 парти уиски в света, а най-доброто парти върви с най-доброто питие в ръка!

            През март миналата година Бен Уестбийч представи Falling: неговият дебютен рилийз за лейбъла Strictly Rhythm и първият сингъл от дългоочаквания втори албум на продуцента от Бристол There's More To Life Than This.

Бен описва Falling като „пропадане в неизвестното – за преместване от чувството на сигурност, към усещане за изоставеност и пак обратно към сигурността“. Неговите душевни и внушителни вокали се носят върху настоятелните, перкусионно ориентирани и примесени с диско продукции на Lovebirds. Резултатът е впечатляващо стилна и изненадващо заразна песен, която е еднакво приятна за слушане със слушалки, в кола или нощен клуб.

За първи път Бен Уестбийч отбелязва присъствие в музикалните среди през 2006-та година и много скоро бива приет в младия лейбъл по това време Brownswood Recordings от Gilles Peterson. Дебютният албум Welcome To The Best Years Of Your Life на младия певец, диджей и продуцент, демонстрира неговия талант и бива приет с възторг, както от фенове, така и от критици. Успехът му води със себе си високи очаквания и нарастващо напрежение, и след издаването на успешния албум, Бен прекарва няколко месеца търсейки вдъхновение и лутайки се в мзуикална забрава. 

          По-късно през 2009 година широко уважаваният хаус лейбъл Strictly Rhythm се свързяа с бен и му предлага възможност да запише нещо и при тях. Новото предизвикателство вдъхновява таланта и той запова упорита работа върху втория си албум There’s More To Life Than This. Записите включват цял списък от колаборатори, сред които Soul Clap, Henrik Schwarz, MJ Cole, Motor City Drum Ensemble и Georg Levin. Бен описва албума като „повече вхъновен от хаус, отколкото праволинейна хаус музика.“

Самият Бен споделя „В този албум има парчета, които докато слушам просто си казвам – това съм аз, това е музиката, която искам да слушам точно сега. Голяма част от албума е за любовта, защото се влюбих, когато го започвах. Никога не съм си представял, че ще пиша такава музика, но срещнах човек, з акойто наистина ме е грижа и получих тласък в много положителна насока. Накара ме дапорастна и да погледна живота по различен начин.“

           Истински соул, джаз и хаус ритми ще се вихрят през февруари на най-добрата лайв сцена. Повлиян от големи имена като Кърт Кобейн, Трейси Чапман, Ерик Сатие, Хенрик Гореки и други, музиката му понякога напомня за тях.

Изненадите ще са доста, защото листата на българския съпорт ще ви вдигне във въздуха за секунди, а емоцията...за нея няма какво да говорим!

 

БИЛЕТИ: на предварителна продажба в eventim.bg 15 лева, на място 20 лева

Повече информация тук:

http://www.benwestbeech.com/

http://www.facebook.com/benwestbeech

http://www.youtube.com/watch?v=QWNyN2DZXz4

http://www.youtube.com/watch?v=hPoAFDi4DXg




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване