12/17/12 11:48
(http://www.klassa.bg/)

Бай Ганьо се завръща с нови приключения в „Шоуто на Канала”

По случай посрещането на новата година, в две поредни вечери на 31-ви декември и 1-ви януари празничният брой на „Шоуто на Канала” ще бъде посветен на Алеко Константинов и новите приключения на най-известния му герой - Бай Ганьо.

В главната роля на прославилия се българин влиза актьорът Тончо Тотмакчиев, за да го направи по свои образ и подобие.
Неговите приключения започват в Прага в навечерието на нова година, където на Карловия мост се завихря истинска новогодишна промоция на мускали.
Емблематичния герои на Алеко Константинова излиза и на сцената на операта заедно с Eделина Кънева.
Специални гости в празничното издание на „Шоуто на канала” на 31-ви са Георги Мамалев и Румънеца и Енчев. Заедно с тях 2012г. ще изпратят и актьорите Ани Михайлова, Камен Воденичаров, Тодор Башиянов, Стефан Щерев - Чечо и др.

В първият ден от новата 2013г. в монолозите на Алеко Константинов влиза Николай Урумов. Известният българин Бай Ганьо ще се срещне с него, за да му честити 150-тата годишнина.
Каква е връзката между Бай Ганьо- журналистът и актьорът от сериала „Под прикритие” Кирил Ефремов зрителите ще разберат при срещата им на 1-ви януари в „Шоуто на Канала” по Алеко Константинов.

Гледайте специалният брой на „Шоуто на Канала” по Алеко Константинов „БГ завинаги или Новите приключения на бай Ганьо” на 31-ви декември от 21:00ч. и 1-ви януари от 20:30ч. само по БНТ1!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване