12/17/12 10:12
(http://radiomilena.com/)

Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафово

120719 BURGAS17 300x199 Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в СарафовоКамикадзето, подвизавал се у нас с фалшива книжка от Мичиган, е имал задачата да постави бомбата в автобуса с израелски туристи в Бургас и не е знаел, че ще го принесат в жертва. Един от помагачите му е бил арабин и службите са установили на 100% самоличността му, предаде КРОСС.

Преди два дни министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че извършителите на атентата са трима-четирима. По думите му те са напуснали България след взрива. Оказало се, че са действали напълно самостоятелно и нито един от тях не е търсил съдействие от български гражданин.

Преди около месец МВР и ДАНС са успели да се доберат до трите имена на единия от терористите. Той, както и останалите участници в кървавата атака, са влезли в страната ни от Европа, използвайки чужда самоличност.

 Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафово

bookmark Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафовоsvejo Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафовоgoogle Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафовоdelicious Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафовоstumbleupon Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в Сарафовоfacebook Българските спецслужби вече са наясно с извършителите на атентата в СарафовоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване