12/17/12 07:07
(http://www.klassa.bg/)

Дъжд и температури около нулата

Облаци и превалявания от дъжд се очакват в по-голямата част от страната днес. Валежите ще са от сняг само в западната част на Северна България и по високите части на планините.

Заради дъжда и близките до нулата температури в сутрешните часове на места е възможно да се образуват поледици. В много райони ще има и мъгли.

Температурите ще са по-високи от предходните дни, като максималните ще са между 0 и 3 градуса, в Югозападна България и крайните източни райони те ще достигат 6-7 градуса.

Минималните температури също ще са близки до нулата – от минус 3° в северозападните райони до 2° в крайните югоизточни части.

Облачно ще бъде времето и над планините, като по високите части ще се образуват мъгли. Ще вали дъжд, на височина над 1200-1300 метра – сняг. Максимална температура на 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – към минус 2°.

Облачно с превалявания от дъжд и максимални температури до 8 градуса. Такова ще е времето по Черноморието. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.





















iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване