12/17/12 19:23
(http://www.klassa.bg/)

Министър Симеон Дянков: Лекарският съюз преди да ми искат оставката или още пари – да направят сериозни реформи

Лекарският съюз често ми иска оставката - от началото на мандата може би едно 20 пъти са ми искали оставката, така че аз отдавна съм претръпнал. Това каза в Русе министърът на финансите Симеон Дянков в отговор на исканата му от лекарския съюз оставка, предаде БНТ. „Стига се до етапа, в който се казва: финансите са виновни, защото не ни дават пари. А ние сме дали 3 милиарда повече за целия си мандат спрямо предишното правителство. Ако някой може да ми каже тия 3 милиарда кой са направили по-щастлив от пациентите - няма такъв човек”, каза още Дянков.
Съветът на Дянков към лекарския съюз беше преди да му искат оставката и още наливане на пари, да направят сериозни реформи.
Групата за протести, известна по света като „Анонимните”, която има последователи и у нас, хакна снощи сайта на Министерството на финансите. Организаторите се разкриха сами като автори на атаката и обясниха в писмо, че хакерският процес е израз на социално недоволство.
Вицепремиерът Симеон Дянков не обърна особено внимание на случая, като лаконично коментира, че сайтът още от сутринта работи.


Информационна агенция "Фокус"
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване