12/17/12 14:53
(http://radiomilena.com/)

Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”

17 Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”

Предвидено е в районния център на к-с „Меден рудник” да бъде построен спортен комплекс. Теренът е с размер около 16 декара. Там може да бъде изградено модерно съоръжение с открити и закрити площи, без ограничения за видовете спорт. Община Бургас подава ръка за партньорство към всеки съвестен инвеститор, който желае да подкрепи проекта.

Теренът се намира на комуникативно място – в непосредствена близост догодина ще бъде построена новата автогара на “Меден рудник”, оттам ще минава и бързата автобусна линия с 67-те нови автобуса по проекта “Интегриран градски транспорт”. Спортният комплекс ще е единствен по рода и размерите си в 80-хилядния “Меден рудник”, който е и жилищният район, обитаван от най-много млади бургазлии с афинитет към движението и спорта.

Община Бургас уверява потенциалните инвеститори, че има необходимия опит в областта на публично-частното партньорство и въпросният проект е още една възможност местна власт и бизнес заедно да направят нещо полезно за всички бургазлии.

 Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”

bookmark Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”svejo Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”google Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”delicious Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”stumbleupon Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”facebook Община Бургас търси партньор за изграждане на спортен комплекс в “Меден рудник”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване