12/17/12 13:29
(http://www.hsnovini.com/)

ФК “Слънце Хасково” с коледен турнир

Коледен турнир си спретнаха малчуганите от ФК “Слънце Хасково”

Детският футболен турнир „Коледни Вълшебства” бе организиран от ръководството на Спортен клуб „Слънце Хасково”. Състезанието , в което взеха участие отборите на детски градини, в които клуба провежда тренировки, бе първо издание. Събитието се проведе във физкултурния салон на ОУ „Христо Смирненски”. Заедно с училището партньори бяха и от Община Хасково, откъдето бяха осигурили част от наградите.

Участие взеха ‘Зорница”, “Пинокио’, “Здравец”, трите отбора на “Незабравка’ и двата на ‘Елхица’. Гости на събитието бяха представители на община Хасково, ОУ „Христо Смирненски”, директори на детски градини и родители. Специален гост бе и небезизвестния Димитър Ангелов- Дучето. Той бе в Хасково във връзка със събранията на фен клубовете на ЦСКА в Южна България. Член на хасковския фен клуб, чието дете тренира в клуб “Слънце Хасково”, го е поканил и той е откликнал.

След изиграването на срещите в двете групи и елиминациите за финал се класираха един от трите отбора на детската градина “Незабравка’ и този на ‘Здравец’. Краен победител и шампион станаха децата от ‘Здравец’, след победа с 4:1. Трети се класираха от “Зорница”, след като надвиха съперниците си от другия отбор на ‘Незабравка’ с 6:2. Както всяко коледно събитие и този турнир завърши с раздаване на отличия и подаръци.

Младен Желязков

Децата играха в духа на феърплея

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване