12/18/12 10:18
(http://www.klassa.bg/)

„Rubi“ на DelPadre промени Дома на киното

Домът на киното се превърна в сцена за едно специално преживяване, в основата на което стоят момчетата от DelPadre и музиката от новия им албум – „Rubi“.
В събота вечер киното се изпълни с фенове на испанската музика, дошли от различни градове в България, а някои и от чужбина. По време на премиерата на “Rubi” в залата се създаде уникална атмосфера на споделена радост, между почитателите на групата и музикантите на сцената. Хората танцуваха от местата си, а някои просто станаха и забравиха за условностите на пространството, в което се намират.
DelPadre представиха всички песни от новия си диск, а накрая се върнаха на сцената за още 3 изпълнения на бис. Магията на техния концерт завърши с вдъхновяваща интерпретация на „Fragile“ на Стинг на испански.
След края на събитието всички присъстващи останаха в киното, за да се срещнат с групата, да поговорят с Кристо и компания и да получат автограф от музикантите. Така празникът продължи още няколко часа.
По време на концерта DelPadre посрещнаха на сцената и специалните си гости – известния колумбийски басист Хуан Гарсия-Ерерос, както и Поли Генова, с която изпяха общата си песен „Bueno“. Хуан Гарсия смая публиката с изключителното си соло изпълнение и с щастието, което беше изписано на лицето му докато свиреше заедно с приятелите си от DelPadre.
Удоволствието от случващото се не успяха да скрият и други двама много специални гости от Австрия – Сани, който показа истинското си майсторство на перкусиите, както и копродуцентът на албума Свилен Ангелов, в чието студио във Виена е миксиран и мастериран дискът. В събота Свилен спечели публиката с изпълненията си на пианото.
От днес „Rubi“ вече може да бъде намерен в големите магазини в страната, благодарение на издателите на албума от Сиела.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване