12/18/12 10:22
(http://www.klassa.bg/)

Бионсе и Pepsi правят дует

Една от най-големите музикални звезди Бионсе и безалкохолната напитка Pepsi обявиха безпрецедентно сътрудничество, което напомня истински дует. Бионсе няма да е просто рекламно лице, а глобалният посланик на Pepsi.

Целта ни е не само ползването на лицето на Бионсе, а осъществяването на едно истинско сътрудничество, обявиха от Pepsi.

Pepsi и носителката на 16 награди „Грами” Бионсе ще създадат общи културни продукти.

Бионсе ще е и звездата в новата глобална телевизионна реклама на Pepsi, която трябва да стартира в началото на 2013 г. В този клип за първи път ще прозвучи и първият сингъл на Бионсе от албума, който певицата ще пусне през 2013 г. Изпълнителката ще даде лицето си за специална серия опаковки на Pepsi и ще участва в създаването на всички материали за съвместните проекти между нея и безалкохолната напитка.

Сътрудничеството с Бионсе извежда на ново, по-високо ниво начина, по който Pepsi подпомага културата. Вместо досегашните механизми на спонсорство или наемане на рекламно лице, Pepsi и Бионсе започват сътрудничество, което е в полза както на изпълнителя, така и на марката. Платформата, създадена при сътрудничеството с Бионсе, ще бъде използвана от Pepsi при подпомагането и налагането на нови музикални звезди, които в момента са ограничени до собствените си страни.

Ангажирането на Бионсе с Pepsi не е първото за певицата и безалкохолнта напитка. През 2002 г. певицата отново бе лице на Pepsi. От тогава до началото на новото сътрудничество тя стана една от най-големите музикални звезди в света, като има повече от 100 млн. продадени копия от албумите си и успя да спечели награди „Грами” 16 пъти.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване