12/18/12 11:57
(http://www.klassa.bg/)

Завръщането на Берлускони на власт в Италия е по-страшно от апокалипсиса на маите

Именитият актьор и носител на Оскар за ролята си италианския филм „Животът е прекрасен” Роберто Бенини заяви пред италианска телевизия, че новината за бившия премиер на Италия Силвио Берлускони, който наскоро обяви, че възнамерява да се завърне в политиката, е по-страшна от пророчествата на маите за идващия апокалипсис, съобщава АФП.

„Той се завръща! Господи, помогни ни!”, възкликна Бенини, по време на комедиен скеч, посветен на италианската конституция.

„Не мога да го проумея. Хванахме се и този път! Като във филм на ужасите – когато всичко изглежда спокойно и се появява акулата, мумията или Годзила.”

„Той така и така няма нищо за губене, защото вече от всичко е опитал – оргии, адвокати, малолетни. Той просто се забавлява”, иронизира още Роберто Бенини, с традиционното си активно жестикулиране, докато говори.

Бенини не пропусна и изказването на Берлускони за възможността да се кандидатира за президент на италианската република отбелязвайки, че по този начин – с портретите му по стените на обществените сгради - хората най-накрая ще имат възможността да видят бившия премиер на Италия в полицията.

















АФП

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване