12/18/12 20:43
(http://www.hsnovini.com/)

Куцият Даньо отново арестуван

Снимка: архив

Йордан Стефанов, по прякор Куция е бил задържан за пореден път от органите на реда. През месец ноември, тази година Куция бе осъден от хасковските окръжни магистрати за съхранение и разпространение на наркотични вещества. Настоящото му задържане е по същата причина. Това е станало при акция на хасковските и харманлийските криминалисти. До Йордан Стефанов органите на реда достигнали след първоначална проверка на лек автомобил в село Подкрепа. Там полицаите обискирали колата, шофирана от 32-годишен мъж от Харманли. В нея пътували и двама негови спътници на по 34 години. При проверка на автомобила е намерена и иззета метална кутийка с остатъци от изсушена листна маса – канабис и пакетче с бежово прахообразно вещество – амфетамин. След това криминалистите предприели проверка на дома на Стефанов на ул. „Дунав”, за да изяснят съпричастността му с обискираните първоначално трима мъже в село Подкрепа.  Куция в момента е с наложена мярка за неотклонение „домашен арест”, защото присъдата му от ноември месец, която е 1 година и 11 месеца затвор се обжалва пред Апелативния съд в Пловдив и не е влязла в сила. В апартамента на Йордан Стефанов са били открити електронна везна с остатъци от канабис и амфетамин. При влизането на криминалистите в дома, намиращ се вътре мъж от Хасково, с инициали А.С. на 35 години, също стар познайник на полицията, е направил опит да скочи през терасата на апартамента. Опитът му е осуетен и при обиск в него са открити стъклена бутилка и опаковка от лекарства с капачка, съдържащи прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, с тегло около 200 грама.

От общите части на мазетата на блока в различни кухини по стените са намерени и иззети 3 полиетиленови пакета, съдържащи изсушена зелена листна маса, реагираща на канабис с общо тегло около 300 грама.

Тримата харманлийци с инициали А.М., М.В. и С.С., задържани в с. Подкрепа, които са стари познайници на полицията, както и Даньо Куция, са задържани за 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Това е 4- ти арест на Куция за подобен род провинения. Освен тях той има и задържания за кражба.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване