12/20/12 09:25
(http://radiomilena.com/)

Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

013 Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

Светлият празник, денят на Рождество Христово, денят на надеждата, вярата и любовта, събра възпитаниците на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939” гр. Поморие на празничен концерт.
Залата бе украсена с рисунки, картички и коледни венци, изработени от учениците на школата по изобразително изкуство, с преподавател Трендафил Стефанов. На пиано слушахме пиеси и сонатини от възпитаниците на музикалната школа, с преподавател Елена Илиева. Коледни послания на английски език направиха учениците на Даниела Кремова. Присъстващите в залата усетиха семейния уют от светещата коледна елха, окичена с гирлянди, от топлината на стиховете , написани от Йорданка Туджарова, от прекрасните коледни песни на Стефан Диомов, изпълнени от малките и по-големи възпитаници на школите на читалището. Една прекрасна вечер, в навечерието на Рождество, с усещане за нещо свидно, мило, хармония и добронамереност.
Децата получиха поздравления от Кмета на Община, чрез г-жа Диана Апостолова- Зам. Кмет и Нели Тодорова- младши експерт култура.

023 Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

033 Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

05 Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

 Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”

bookmark Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”svejo Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”google Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”delicious Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”stumbleupon Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”facebook Коледен концерт на школите по изкуства в НЧ ”Светлина 1939”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване