12/20/12 08:58
(http://www.klassa.bg/)

Коледната игра на GERMANOS обещава цял месец празнично забавление

– Веригата магазини за телекомуникационни продукти и услуги GERMANOS стартира коледна онлайн игра, която ще забавлява Facebook феновете в продължение на цял месец. В специално създадено за целта приложение, потребителите ще могат да играят, споделят и да канят приятели. Организаторите обещават истинско геймплей изживяване, в което победители ще са първите четирима участници с най-висок резултат. За тях са подготвени страхотни награди, предоставени от Prestigio и LG – таблет Prestigio MultiPad 10.1 с Android 4.1 JB, както и три хитови смартфона LG Optimus L9, LG Optimus L7 и LG Optimus L5.
Виртуалната игра се казва „Снежни войни” и напомня на добре познатите side-scroller компютърни игри с 2D анимация, в които потребителят трябва да маневрира из екрана, за да избягва вражески атаки, като в същото време събира ценни бонуси. На всеки 2 минути скоростта се увеличава, което превръща играта в предизвикателство дори за опитните геймъри. Всяка игра има лимит от 3 минути и дава на потребителя право на 3 живота. Различните обекти във всяко ниво носят определен брой бонуси или допълнително време. Целта на всеки участник е да получи възможно най-много точки за определеното време.
Всеки резултат от игрите се записва в общата ранглиста, както и в личния профил на потребителите в приложението. Краят на съревнованието ще бъде на 13.01.2013 г.

***
„Германос Телеком България” EАД е част от гръцката група компании GЕRMANOS. „Германос Телеком България” ЕАД започна да развива първата професионална верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в България през 2000 г. Веригата е специализирана в предлагането на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите – мобилни телефони, пълна гама аксесоари и всички услуги на GLOBUL, собственост на COSMOTE.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване