12/20/12 09:31
(http://radiomilena.com/)

На Игнажден коледари влязоха в Общината

08 1024x768 На Игнажден коледари влязоха в Общината

Днес е Игнажден. Най-характерен за празника е обичаят „полазване“. От това кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден се гадае каква ще бъде и следващата година.
„За Поморие следващата година ще бъде много добра” – каза кметът Иван Алексиев на малките коледарчета, които първи влязоха в Общината. Малчуганите от детските градини „Детелина” и „Веселушко” създадоха невероятно празнично настроение със стихчета, песни и наричания за здраве и благополучие. Децата от ОДЗ „Детелина” посетиха кабинета на кмета и поздравиха цялото ръководство на Общината, а коледарчетата от ЦДГ „Веселушко” поднесоха своята празнична програма пред Общински съвет Поморие, които днес се събраха за последното за тази година заседание.
Всички деца получиха подаръци – лакомства и заслужиха аплодисментите на домакините.

07 1024x830 На Игнажден коледари влязоха в Общината

 На Игнажден коледари влязоха в Общината

bookmark На Игнажден коледари влязоха в Общинатаsvejo На Игнажден коледари влязоха в Общинатаgoogle На Игнажден коледари влязоха в Общинатаdelicious На Игнажден коледари влязоха в Общинатаstumbleupon На Игнажден коледари влязоха в Общинатаfacebook На Игнажден коледари влязоха в ОбщинатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване