12/20/12 06:10
(http://radiomilena.com/)

Обстановката в област Бургас е усложнена

zima2 1024x768 Обстановката в област Бургас е усложнена

 

Обстановката в област Бургас е усложнена, но за сега няма предпоставки за обявяване на бедствено положение. Към настоящия момент са затворени за движение на автомобили пътищата Ришки проход, Бургас- Варна, Карнобат-Петолъчката и временно Бургас- Айтос, заради закъсали автомобили, съобщиха от пресцентъра на Областна управа Бургас. От тази нощ е в сила забрана за движение на МПС над 3,5 тона по Републиканската пътна мрежа в област Бургас. Община Руен от 5 и 30 тази сутрин е останала без електричество. Екипи на ЕВН пътуват към мястото на аварията. Невралгична точка остава и община Несебър, където повреда на далекопровода Старо Оряхово- Кошарица остави без ток гр. Обзор и селата Кошарица, Паницово, Преселци и Раковсково.Вече цяло денонощие екипи на НЕК работят за отсраняване на аварията. Късно снощи три автобуса закъсали в района на с. Баня, общ. Несебър бяха изведени като два от тях благополучно пристигнаха в Бургас, а третият във Варна. В образувалата се колона е попаднала и линейка с пациент. Същата е измъкната от снежния капан и извозена до най-близкото лечебно заведение в област Варна.  В момента екипи на Пожарната и Гражданска защита помагат за извеждането и на няколко автомобила в пътния участък Бургас-Варна. Две родилки от с.Чубра, общ. Сунгурларе и с. Гълъбец, общ.Поморие са били извозени до МБАЛ- Бургас, късно снощи от екипи на Гражданска защита. Въпреки затрудненията по придвижване до лечебното заведение и двете са добро състояние.

В останалите общини в областта обстановката е спокойна. Ситуацията в морските общини, които пострадаха при бедствието февруари тази година, сега е нормална. Навсякъде в областта има снежна покривка, техниката на снегопочистващите фирми не е спирала работа.
 Обстановката в област Бургас е усложнена

bookmark Обстановката в област Бургас е усложненаsvejo Обстановката в област Бургас е усложненаgoogle Обстановката в област Бургас е усложненаdelicious Обстановката в област Бургас е усложненаstumbleupon Обстановката в област Бургас е усложненаfacebook Обстановката в област Бургас е усложненаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване