12/20/12 22:43
(http://www.klassa.bg/)

Радио Бинар и „Радиодеца“-та на БНР дариха усмивки във Видраре


Екип на интернет радио – телевизионната платформа Радио Бинар - БНР и певците от вокална група „Радиодеца“, гостуваха в навечерието на Коледа в Дома за деца лишени от родителски грижи «Свети Пантелеймон» в село Видраре, за да ги дарят с подаръци, топлина и сърдечни усмивки.
Радиодецата на БНР изпълниха коледни песни, като специален поздрав бе най-новата творба в репертоара им - „Честита Коледа“ . От своя страна домакините изненадаха гостите си със своя Коледна програма. Децата искрено се забавляваха, като представиха стихове, песни и танци, репетирани от седмици.
„Срещата ни бе изключително емоционална”, разказва Паулиана Новакова – директор на радио Бинар - БНР. „Коледа винаги ни напомня за това, че трябва да отваряме душите и сърцата си за важните неща. А те са извън блясъка и суетата на ежедневието ни. Вярвам, че ако ги следваме, ще ставаме все по-добри, толерантни и мъдри в отношенията към другите. Бих напомнила отново казаното от Екзюпери, че често възприемаме само обвивката на нещата, а невидимото се разбира само от душата. Пожелахме на децата на Видраре сбъдване на чудесата, за които съкровено мечтаят“, обобщи Паулиана Новакова.
Тържеството прерасна в непринудена и веселие. Еуфория настъпи, когато на прага се появи Дядо Коледа, за да раздаде очакваните подаръци.
Благотворителната инициатива „Усмихната Коледа във Видраре“ се осъществи съвместно със студентите от университетската телевизия „Алма Матер, а филмът „Децата на Видраре”, ще бъде излъчен в ефира на телевизия „Европа” на 23-и декември от 15:35 ч.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване