12/21/12 13:22
(http://www.klassa.bg/)

SIN CITY ОТКРИВА НОВИЯ СИ КЛУБ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Точно на Коледа, 25 декември, в София ще бъде официално открит най-новият нощен клуб  COSMO. За специалното събитие са поканени трите култови имена на българската клубинг култура , а именно THE 3 MUSKETEERS - ANDREZ, SHOTO & VESSELIN. 

Клубът се намира на втория етаж на добре познатия комплект за забавления SIN CITY. Като за откриване домакините са подготвили много изненади и обещават страхотна атмосфера още от самото начало в 23.00 часа. After партито с тримата големи започва точно в 5 часа сутринта. Елате заедно да разберем къде музиката има значение. 

За познавачите на качествения саунд този петък, 21 декември, клуб COSMO ви очаква на своя SOFT OPENING с невероятните сетове на DJane Koki & DJ Silver. Двамата са познати от шоуто Addicted to Music по радио NOVA. After партито започва точно в 5 часа сутринта на съботния ден и до кога ще продължи никои не може да каже.  И за да направим вечерта още по-добра, входът ще е свободен за всички желаещи.  

За резервации и информации: 0893 491500
Клубът разполага със специален отделен вход!


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване