12/21/12 14:04
(http://radiomilena.com/)

Ето защо нямаше край на света

ecdd86d12636c18e526b836c32d7dbea Ето защо нямаше край на света

Американската агенция за въздушно управление и изследване на космоса – НАСА, с цел да убеди хората, че няма да има апокалипсис, публикува специално видео в „YouTube“, което е озаглавено „Защо не дойде края на света“, предаде КРОСС.

Учените смятат, че твърдения за настъпването на края на света всъщност произлизат от неправилното тълкуване на календара на маите, който „уж завършвал“ на 21 декември 2012 г.

„Това е само краят на един цикъл и началото на нов. Става дума за дата от порядъка на 31 декември, с която-както всички знаем-календарът не завършва, а само започва една нова календарна година“, подчертава Дон Йомас, ръкодовителот на програмата на НАСА за изследване на космическите обекти, които са близо до Земята.

Според една от последните статии по този въпрос, публикувана в интернет, голямата планета Нибуру се приближава към Земята и тя ще стане причина за настъпването на апокалипсиса.

„Ако това наистина е така, ние отдавна щяхме да видим тази планета, а ако по някакъв начин тя е невидима, то неминуемо щяхме да усетим нейното въздействие върху съседните планети. Хиляди астрономи, които постоянно наблюдават небето нощем, никога досега не са виждали тази планета“, отбелязва Йоманс.

 Ето защо нямаше край на света

bookmark Ето защо нямаше край на светаsvejo Ето защо нямаше край на светаgoogle Ето защо нямаше край на светаdelicious Ето защо нямаше край на светаstumbleupon Ето защо нямаше край на светаfacebook Ето защо нямаше край на светаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване