12/24/12 05:21
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: Станишев безспорно има много качества

Безспорно Станишев е интелигентен човек и безспорно има много качества. Той имаше ужасното време да управлява в Тройна коалиция, когато над себе си имаше трима много властни хора – Първанов, Доган и царят, каза премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия.

При мен сега е лесно, макар че съм убеден, че рано или късно ще бъде оценено това, което ГЕРБ и аз направихме в най-тежката криза. България щеше да се лашка в тежка политическа криза. Ние и сега в условията на криза, всяка година бюджетът ни е по-голям от бюджета на Тройната коалиция. Ако е казал Господ, догодина ще имаме една подобна на Арена Армеец в Пловдив", похвали се с нова спортна зала Борисов.
Ако втория мандат нямаме такова мнозинство, че да не ни изнудват, оставаме в опозиция. "Българите трябва знаят, че аз няма да вляза в "уйдурма" или как се казва на турски, с ДПС. Не мога да вляза по никакъв начин в коалиция с БСП, защото те са всеядни партии и всеки, който се е допрял до тях, дали СДС, дали НДСВ, е останал в историята. Рискувах партията и наложих да управляваме в най-тежкото време, но то си има цена – финансовата стабилност на България", каза премиерът Борисов.
За бившия еврокомисар и лидер на "България на гражданите" Меглена Кунева, премиерът каза, че "тя е европейски човек, но кръговете, които стоят зад нея, ме притесняват, става въпрос за адвокатските кантори".























Нова телевизия
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване